| Algemene gegevens:
 Aantal personen: 4 
Bereidingstijd: 15 minuten 
Hoofdgerecht  | 
Voedingswaarde 1 portie:
 Energie: 725 kcal 
Koolhydraten: 78 gr. 
– waarvan suikers: – gr. 
Natrium: 1595 mg. 
Eiwit: 44 gr. 
Vet: 24 gr. 
– waarvan verzadigd: 9 gr. 
Vezels: 11 gr.  | 
 
 
| Ingrediënten:
 4 personen: 
299 gr spekreepjes 
– gerookt 
358 gr roerbak pasta 
– carbonara mix ( maggi ) 
1 l water 
400 gr aspergebroccoli 
400 gr tuinerwten 
– diepvries 
200 gr rivierkreeftjes 
90 gr parmigiano 
– reggiano poeder  | 
Ingrediënten:
 2 personen: 
100 gr spekreepjes 
– gerookt 
179 gr roerbak pasta 
– carbonara mix ( maggi ) 
500 ml water 
200 gr aspergebroccoli 
200 gr tuinerwten 
– diepvries 
100 gr rivierkreeftjes 
45 gr parmigiano 
– reggiano poeder  | 
 
 
 | 
!! Not Rated Yet !!
Bereiding:
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekjes
3 min. op middelhoog vuur.
Voeg de roerbakpasta en het water toe en roer door.
Breng aan de kook en kook de pasta 12 min. beetgaar.
Schep regelmatig om.
Halveer ondertussen de aspergebroccoli.
Breng een pan water aan de kook en kook de aspergebroccoli
met de bevroren erwten in 4 min. beetgaar.
Meng de pasta met de groenten en rivierkreeftjes.
Bestrooi met de Parmezaanse kaas.
 
 
				
				Post Views:
				1,788
			
 Print This Post