- Sylvercare Nomz - https://nom.sylvercare.nl -

Surf & turf carbonara

Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 725 kcal
Koolhydraten: 78 gr.
– waarvan suikers: – gr.
Natrium: 1595 mg.
Eiwit: 44 gr.
Vet: 24 gr.
– waarvan verzadigd: 9 gr.
Vezels: 11 gr.

Materiaal:

Ingrediƫnten:

4 personen:
299 gr spekreepjes
– gerookt
358 gr roerbak pasta
– carbonara mix ( maggi )
1 l water
400 gr aspergebroccoli
400 gr tuinerwten
– diepvries
200 gr rivierkreeftjes
90 gr parmigiano
– reggiano poeder

Ingrediƫnten:

2 personen:
100 gr spekreepjes
– gerookt
179 gr roerbak pasta
– carbonara mix ( maggi )
500 ml water
200 gr aspergebroccoli
200 gr tuinerwten
– diepvries
100 gr rivierkreeftjes
45 gr parmigiano
– reggiano poeder

– bron: ah.nl [1]
Pittigheid:

[2] [2] [2] [2] [2]

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekjes
3 min. op middelhoog vuur.
Voeg de roerbakpasta en het water toe en roer door.
Breng aan de kook en kook de pasta 12 min. beetgaar.
Schep regelmatig om.

Halveer ondertussen de aspergebroccoli.
Breng een pan water aan de kook en kook de aspergebroccoli
met de bevroren erwten in 4 min. beetgaar.
Meng de pasta met de groenten en rivierkreeftjes.
Bestrooi met de Parmezaanse kaas.

 

 

Tweet [3]
[4]