Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 20 minuten

Borrel hapje

Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 145 kcal
Eiwit: 5 gr.
Vet: 7 gr.
– waarvan verzadigd: 4 gr.
Koolhydraten: 14 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: 225 mg.
Ingrediënten:

25 gr boter
4 runder knakworsten
4 vellen filodeeg

 

Materiaal:

Bakpapier

Knak­worst­jes in fi­lo­deeg
– bron: ah.nl –
TIP:

AirFryer:


Actifry:


Halogeen oven:

Faliens aanpassingen:

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 ºC.
Smelt de boter in een steelpan.
Bestrijk een ontdooid vel filodeeg met wat gesmolten boter.
Vouw het vel dubbel en bestrijk weer met gesmolten boter.
Rol hier een knakworst in.
Herhaal dit voor de andere
knakworsten en bak ze in ca. 20 min.
goudbruin en knapperig.

 

Print This Post Print This Post
Category: Hapjes, Hollands, Oven
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.