Algemene gegevens:
Aantal personen: –
Bereidingstijd: – minuten
Wachttijd: – minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 375 kcal
Eiwit: 26 gr.
Vet: 6 gr.
– waarvan verzadigd: 1 gr.
Koolhydraten: 50 gr.
– waarvan suikers: – gr.
Vezels: 8 gr.
Natrium: 54 mg. |
Ingrediënten:
4 personen:
3 cm verse gember
2 el arachideolie
900 gr kleine krieltjes
2 el currie madras
300 gr kalkoenfilet
450 gr bloemkoolroos
200 gr peultjes
15 gr verse koriander |
Ingrediënten:
1 persoon:
¾ cm verse gember
½ el arachideolie
225 gr kleine krieltjes
½ el currie madras
75 gr kalkoenfilet
113 gr bloemkoolroos
50 gr peultjes
4 gr verse koriander |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Rasp de gember. Verhit de olie in een hapjespan en
bak de gember, aardappelen en curry madras
5 min. op hoog vuur.
Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de kalkoenfilet in dunne reepjes.
Voeg toe aan de aardappelen en bak nog 3 min.
op middelhoog vuur.
Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Kook ondertussen de bevroren bloemkoolroosjes
4 min. in kokend water.
Voeg de laatste minuut de peultjes toe.
Giet af en voeg toe aan het aardappel-kalkoenmengsel.
Roerbak nog 2 min.
Snijd de koriander fijn.
Bestrooi de aardappelen, bloemkool en
kalkoen met koriander en serveer.
Post Views:
990
Print This Post