Algemene gegevens:
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: – minuten
Wachttijd: 15 minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: – kcal
Eiwit: – gr.
Vet: – gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: – gr.
– waarvan suikers: – gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg. |
Ingrediënten:
2 personen:
250 gr. Lamsbout
– zonder bot
1 Ui
1 Teentje knoflook
4 Tomaten
Olie
Zout en Peper
300 gr. Sperziebonen
1 el. Paprika poeder
1 tl. Majoraan
125 ml. Slagroom
1 el. Peterselie
– gesnipperd |
Ingrediënten:
1 persoon:
– |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Snij het vlees in kleine stukjes.
Snipper de knoflook en de ui.
Was de tomaten en snijd ze in smalle stukjes.
Doe de olie in een braadpan en bak de stukjes lamsvlees bruin.
Voeg de gesnipperde ui en knoflook toe.
Bak die 2 minuten mee.
Voeg dan naar smaak zout en peper toe.
Voeg de sperziebonen toe en de kruiden.
Roer de slagroom door het mengsel en breng het
geheel aan de kook.
Leg een deksel op de pan en stoof het gerecht gaar in
ongeveer 15 minuten.
Doe de tomaat er op het laatste moment bij.
Breng het gerecht verder op smaak met zout en peper.
Post Views:
523
Print This Post