Algemene gegevens:

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: – minuten
Wachttijd: 15 minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: – kcal
Eiwit: – gr.
Vet: – gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: – gr.
– waarvan suikers: – gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Materiaal:

Ingrediënten:

2 personen:
250 gr. Lamsbout
– zonder bot
1 Ui
1 Teentje knoflook
4 Tomaten
Olie
Zout en Peper
300 gr. Sperziebonen
1 el. Paprika poeder
1 tl. Majoraan
125 ml. Slagroom
1 el. Peterselie
– gesnipperd

Ingrediënten:

1 persoon:


– bron: the-native-circle.com
Pittigheid:

!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]

Bereiding:

Snij het vlees in kleine stukjes.
Snipper de knoflook en de ui.
Was de tomaten en snijd ze in smalle stukjes.
Doe de olie in een braadpan en bak de stukjes lamsvlees bruin.
Voeg de gesnipperde ui en knoflook toe.
Bak die 2 minuten mee.
Voeg dan naar smaak zout en peper toe.
Voeg de sperziebonen toe en de kruiden.
Roer de slagroom door het mengsel en breng het
geheel aan de kook.
Leg een deksel op de pan en stoof het gerecht gaar in
ongeveer 15 minuten.
Doe de tomaat er op het laatste moment bij.
Breng het gerecht verder op smaak met zout en peper.

 

Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>