Algemene gegevens:
Aantal personen: –
Bereidingstijd: – minuten
Wachttijd: – minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 565 kcal
Eiwit: 25 gr.
Vet: 26 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 59 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg. |
Ingrediënten:
300 gr spaghetti
750 gr roma tomaten
50 gr italiaanse kruiden
5 eetlepels olijfolie
1 eetlepel balsamico azijn
2 teentjes knoflook
200 gr gekookte gamba’s
200 ml room culinair |
Materiaal:
Wok |
TIP:
– |
AirFryer:
–
Actifry:
–
Halogeen oven:
– |
Faliens aanpassingen:
– 750 gr roma tomaten
Niks vind tomaten niet lekker |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing.
Tomaten wassen en in plakken snijden.
Plakken bestrooien met 4 eetlepels Italiaanse kruiden.
Verdeel er 3 eetlepels olijfolie,
azijn, zout en peper over.
Knoflook pellen en in plakjes snijden.
In wok rest van olie verhitten.
Knoflook ca. 2 minuten bakken.
Knoflook uit pan scheppen en apart houden.
In hete olie gamba’s ca. 4 minuten
omscheppend roerbakken.
Intussen room culinair, knoflookplakjes,
rest van Italiaanse kruiden,
peper en zout door spaghetti mengen.
Spaghetti over vier borden verdelen,
gamba’s ernaast leggen.
Serveren met tomatensalade.
Post Views:
1,848
Print This Post