Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 45 minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 890 kcal
Eiwit: 30 gr.
Vet: 40 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 51 gr. |
Ingrediënten:
2 el olie
4 braadworsten
1 ui, grof gehakt
250 g champignons, gehalveerd
1 goudrenet appel, in stukjes
1 kg kruimige aardappels
125 ml crème fraîche
1 eetlepel grove Zaanse mosterd |
Materiaal:
– |
TIP:
– |
AirFryer:
– |
Faliens aanpassingen:
– |
|
!! Not Rated Yet !! 




Bereiding:
In braadpan olie verhitten en hierin braadworst
rondom bruinbakken.
Braadworst uit pan nemen.
In bakvet ui 3 min. fruiten.
Champignons toevoegen en 5 min. meebakken.
Appel, 100 ml water en 1 tl zout toevoegen en aan de
kook brengen.
Braadworst terug in pan leggen en geheel met
deksel op pan in 20 min. gaarstoven.
Intussen aardappels in 20 min. gaarkoken, afgieten
en droogstomen.
Braadworst weer uit pan nemen en warmhouden.
Crème fraîche en mosterd door stoofpot roeren.
Gerecht op hoog vuur, zonder deksel, in 5 min.
enigszins laten inkoken.
Braadworst over vier borden verdelen.
Aardappels ernaast leggen en saus erover scheppen.
Views:
4.771
Print This Post