Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 520 kcal
Eiwit: 32 gr.
Vet: 19 gr.
– waarvan verzadigd: 0 gr.
Koolhydraten: 55 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Ingrediënten:

4 personen:
300 gr macaroni
125 gr mozzarella
250 gr ham blokjes
75 gr rucola
1 theelepel peper
– vers gemalen
100 gr extra belegen kaas
– geraspt


1 persoon:
75 gr macaroni
31 gr mozzarella
62 gr ham blokjes
19 gr rucola
1/4 theelepel peper
– vers gemalen
25 gr extra belegen kaas
– geraspt

Materiaal:


– bron: ah.nl
Tip:

Lekker met gekookte broccoliroosjes.

Pittigheid:

Falien made it:

Falien’s aanpassingen:

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Kook de macaroni beetgaar volgens de
gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Snijd intussen de mozzarella in blokjes.
Schep de ham blokjes en de mozzarella
door de hete macaroni.
Scheur de rucola met de hand in grove stukken.
Schep de rucola, de peper en de helft van de
geraspte kaas door de warme macaroni.
Verdeel de macaroni over de borden en strooi
de rest van de geraspte kaas erover.

 

Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.