Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 25 minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 690 kcal
Eiwit: 39 gr.
Vet: 25 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 77 gr.

Ingrediënten:

2 el olijfolie
350 g gehakt
1 ui, gesnipperd
400 g wok groente
850 g barbecue minikrieltjes
390 g pastasaus pikant
100 g tortillachips nacho cheese
75 g geraspte jonge kaas

Materiaal:

ovenschaal (20×25 cm)
ingevet

Mexi­caan­se oven­scho­tel
bron: ah.nl
TIP:

AirFryer:

Faliens aanpassingen:

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 °C.
Verhit de olie in een wok en bak het gehakt 2 min.
Voeg de ui en wok groente toe en bak 3 min. mee.
Voeg de minikrieltjes, pastasaus en 100 ml water toe.
Breng op smaak met peper en zout en schep in de ovenschaal.
Verdeel de tortillachips erover en bestrooi met de kaas.

Bak de ovenschotel ca. 25 min. in de oven tot de krieltjes gaar
zijn en de kaas is gesmolten.
Lekker met kropsla met olijfolie en limoensap.

 

Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.