Algemene gegevens:

Aantal personen: – Bereidingstijd: – minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: – kcal
Eiwit: – gr.
Vet: – gr. –
waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: – gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Ingrediënten:

Gehakt
Gehaktkruiden met
paneermeel
Water
Peper
Paprikapoeder
Een rijst…
Broccoliroosjes
Tomatenpurree
Olijfolie

Materiaal:

20150708_184839
TIP:

AirFryer:

Actifry:

Halogeen oven:

Falien’s aanpassingen:

Meng wat gehaktkruiden met paneermeel.
Voeg een beetje water, peper en paprikapoeder
aan de kruiden toe en kneed het gehakt hiermee.
Draai balletjes van de gehakt.
Maak vervolgens balletjes van ongeveer 3 a 4 cm groot
Bak de balletjes in olijfolie of boter.

Kook rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
Zorg ervoor dat de rijst klaar is voordat
de balletjes gaar zijn.
Kook de broccoliroosjes beetgaar.

Zodra de balletjes gaar zijn,
voeg hier dan de tomatenpuree aan toe en roer om.
Laat de balletjes enkele minuten zo op laag vuur staan.

Voeg vervolgens de rijst toe aan de
balletjes/tomatenpuree en meng door elkaar.
Leg de broccoliroosjes bovenop.

 

Print This Post Print This Post
Category: Broccoli, Gehakt, Magus, Rijst
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.