Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: – minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 505 kcal
Eiwit: 23 gr.
Vet: 15 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 69 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg. |
Ingrediënten:
400gr pandanrijst
225gr tuinerwten
3 eetlepels zonnebloemolie
400gr Chinese roerbakmix
300gr surimisticks
– krabsticks, in stukken
1 theelepel kerriepoeder
15gr verse peterselie, fijn
125gr roze garnalen |
Materiaal:
Wok |
TIP:
– |
AirFryer:
–
Actifry:
–
Halogeen oven:
–
|
Faliens aanpassingen:
– 400gr Chinese roerbakmix
+ random groente zoals broccoli, bloemkool, boontjes |
|
!! Not Rated Yet !! 




Bereiding:
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet af. Kook ondertussen in een bodem water met zout de erwten in 4 min. beetgaar.
Verhit de olie in de wok, voeg de roerbakmix toe en roerbak 4 min. op hoog vuur. Voeg de rijst toe en bak 2-3 min. mee. Schep de erwten, surimi, kerriepoeder en de helft van de peterselie erdoor en warm door. Verdeel de garnalen over de rijst en bestrooi met de rest van de peterselie.
Views:
4.796
Print This Post