Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 45 minuten
VegetarischBijgerecht

Voedingswaarde:

Energie: 290 kcal
Eiwit: 1 gr.
Vet: 30 gr.
Koolhydraten: 4 gr.

Ingrediënten:

1 bos peen
8 eetlepels olijfolie
zeezout grof
2 x 15 gr verse basilicum
– grofgesneden
2 15 gr verse koriander
– grofgesneden

Materiaal:


bron: ah.nl
TIP:

Not Rated Yet

Bereiding:

1.
Verwarm de oven voor op 150 °C.
Schil de penen met een dunschiller, laat wat groen aan het uiteinde zitten.
Bestrijk de penen met de olie.
Leg de penen op een ovenplaat, draai de temperatuur naar 100 °C en gaar ze 10 min. in de oven.
Bestrooi de penen met grof zeezout, peper, basilicum en koriander en zet ze terug in de oven.
Rooster de wortels nog ca. 25 min. beetgaar.


Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.