Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 590 kcal
Eiwit: 24 gr.
Vet: 17 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 71 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Ingrediënten:

4 personen:
300 gr fusilli
1 ui
2 rode paprika’s
2 eetlepels olijfolie
370 gr pastasaus tomaat
– paprika en chili
250 gr ham blokjes
200 gr gemengde ijsbergsla
5 eetlepels balsamico dressing


1 persoon:
75 gr fusilli
1/4 ui
0.5 rode paprika
0.5 eetlepel olijfolie
92 gr pastasaus tomaat
– paprika en chili
62 gr ham blokjes
50 gr gemengde ijsbergsla
1 eetlepels balsamico dressing

Materiaal:


– bron: ah.nl
Tip:

Pittigheid:

Falien made it:

Falien’s aanpassingen:

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Fusilli volgens gebruiksaanwijzing koken.
Ui pellen en snipperen.
Paprika’s schoonmaken en in blokjes snijden.
Olie verhitten en ui en paprika fruiten.
Saus en ham erdoor roeren en door
en door warm laten worden.
Met zout en peper op smaak brengen.
Sla en dressing mengen.
Saus door fusilli scheppen en met salade serveren.

 

Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.