Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
VegatarischBijgerecht

Voedingswaarde:

Energie: 275 kcal
Eiwit: 6 gr.
Vet: 25 gr.
Koolhydraten: 6 gr.

Ingrediënten:

2 eetlepel amandel schaafsel
350 gr. broccoli
350 gr. bloemkool
6 eetlepel olijfolie
2 tenen knoflook geperst
4 eetlepel peterselie
– fijngesneden

Materiaal:


bron: ah.nl
TIP:


Bereiding:

1.
Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin.
Laat afkoelen op een bord.
Snijd roosjes van de broccoli en bloemkool.
Kook 3 min. en laat uitlekken.
Verhit de olie in een hapjespan.
Voeg de knoflook, de broccoli en bloemkool toe.
Roerbak op hoog vuur in 7 min. gaar.
Bestrooi van het vuur af met de peterselie en het amandelschaafsel.


Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Falien schreef:

    Gemaakt, en lekker…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.