Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
Wachttijd: 7 minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 755 kcal
Eiwit: 25 gr.
Vet: 46 gr.
– waarvan verzadigd: 0 gr.
Koolhydraten: – gr.
– waarvan suikers: – gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Materiaal:

Bakpapier
Ingrediënten:
4 personen:

1 Middelgrote ui
2 eetlepels olijfolie
300 gr rundergehakt
400 gr tomatenblokjes
1 tl paprikapoeder
8 tortillawraps
200 gr ijsbergsla
– gesneden
225 gr knoflooksaus
– romige
Ingrediënten:
1 persoon:
½ Middelgrote ui
½ eetlepels olijfolie
75 gr rundergehakt
100 gr tomatenblokjes
½ tl paprikapoeder
2 tortillawraps
50 gr ijsbergsla
– gesneden
56 gr knoflooksaus
– romige
– bron: ah.nl
Pittigheid:

Falien made it:

!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 225 °C.

Snipper de ui.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 2 min.
op middelhoog vuur.
Voeg het gehakt toe en bak al roerend in 4 min. rul.
Voeg de tomatenblokjes, paprikapoeder, peper en
eventueel zout toe.
Roer door en verwarm 2 min. mee.

Verdeel de tortilla’s over twee met bakpapier beklede bakplaten.
Bestrijk dun met de gehaktsaus en bak ze ca. 7 min.
in het midden van de oven.
Beleg met de ijsbergsla en verdeel er wat knoflooksaus over.
Rol de wraps op en serveer direct.

YOUTUBE

Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>