| 
| Algemene gegevens: Aantal personen: 4Bereidingstijd: 12 minuten
 Borrel | Voedingswaarde 1 portie: Energie: 105 kcalKoolhydraten: 25 gr.
 – waarvan suikers: – gr.
 Natrium: – mg.
 Eiwit: 1 gr.
 Vet: 0 gr.
 – waarvan verzadigd: – gr.
 Vezels: – gr.
 |  
| Ingrediënten: 4 personen:1 ananas
 1 kg. friszoete appels
 | Ingrediënten: 1 persoon:¼ ananas
 250 gr. friszoete appels
 |  | 
!! Not Rated Yet !!
Bereiding:
Snijd de boven- en onderkant van de ananas.
Zet de vrucht rechtop op de snijplank en snijd rondom
met een scherp mes de schil eraf.
Snijd de ananas in de lengte doormidden en elke
helft in 4 of 5 parten, zodat ze door de
opening van de sapcentrifuge kunnen.
Snijd de appels in kwarten en verwijder het klokhuis.
Doe het fruit in de sapcentrifuge, vang het sap op en
verdeel over 4 grote glazen.
Serveer direct.
 
 
				
				Post Views:
				1,242
			
 Print This Post
 Print This Post