Algemene gegevens:

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 15 minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 810 kcal
Koolhydraten: 78 gr.
– waarvan suikers: 8 gr.
Natrium: 1680 mg.
Eiwit: 25 gr.
Vet: 42 gr.
– waarvan verzadigd: 6 gr.
Vezels: 9 gr.

Materiaal:

Ingrediënten:

2 personen:
150 gr pandanrijst
450 gr stoomgroente
– wortel
2 eetlepel zonnebloemolie
185 gr roerbak garnalen
– knoflook, vers
50 gr cashewnoten
– ongezout

Ingrediënten:

1 persoon:
75 gr pandanrijst
225 gr stoomgroente
– wortel
1 eetlepel zonnebloemolie
93 gr roerbak garnalen
– knoflook, vers
25 gr cashewnoten
– ongezout

– bron: ah.nl
Pittigheid:

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereid de stoomgroente volgens de
aanwijzingen op de verpakking.

Verhit ondertussen de olie in een wokpan op hoog vuur
en roerbak de garnalen en cashewnoten 2-3 min.
Meng de warme stoomgroente erdoor.

Verdeel de rijst over de diepe borden,
verdeel de groente en de garnalen erover.

 

 

Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>