|
!! Not Rated Yet !!
Bereiding:
Snijd de chorizo in stukjes en snipper de ui.
Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes
van 1 x 1 cm (brunoise).
Bak de chorizo in een hapjespan 5 min.
op laag vuur uit.
Schep regelmatig om.
Voeg de ui en aardappel toe en schep om.
Voeg het water toe en kook 10 min.
op middelhoog vuur met de deksel op de pan.
Halveer de groene peper in de lengte,
verwijder de zaadlijsten met een scherp mesje en
snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.
Rasp de kaas.
Voeg de peper toe aan het aardappel chorizomengsel
en neem van het vuur.
Pureer met de staafmixer tot een gladde puree.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan
en bak de worstjes in 12 min. goudbruin en gaar.
Neem uit de pan, laat iets afkoelen en snijd
in plakjes van ½ cm breed.
Bestrijk de helft van de wraps met een
flinke lepel zoeteaardappel puree.
Verdeel de plakjes worst erover en
bestrooi met de kaas.
Leg voor de quesadilla’s de rest van de wraps erop.
Verhit 2 koekenpannen en leg in elke
pan een quesadilla.
Bak 4 min. op middelhoog vuur.
Keer halverwege.
Snijd de quesadilla’s elk in 6 punten en houd
warm onder aluminiumfolie.
Bak de overige 2 quesadilla’s op dezelfde wijze.
Print This Post