Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
Wachttijd: 7 minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 755 kcal
Eiwit: 25 gr.
Vet: 46 gr.
– waarvan verzadigd: 0 gr.
Koolhydraten: – gr.
– waarvan suikers: – gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg. |
Ingrediënten:
4 personen:
1 Middelgrote ui
2 eetlepels olijfolie
300 gr rundergehakt
400 gr tomatenblokjes
1 tl paprikapoeder
8 tortillawraps
200 gr ijsbergsla
– gesneden
225 gr knoflooksaus
– romige |
Ingrediënten:
1 persoon:½ Middelgrote ui
½ eetlepels olijfolie
75 gr rundergehakt
100 gr tomatenblokjes
½ tl paprikapoeder
2 tortillawraps
50 gr ijsbergsla
– gesneden
56 gr knoflooksaus
– romige |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 225 °C.
Snipper de ui.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 2 min.
op middelhoog vuur.
Voeg het gehakt toe en bak al roerend in 4 min. rul.
Voeg de tomatenblokjes, paprikapoeder, peper en
eventueel zout toe.
Roer door en verwarm 2 min. mee.
Verdeel de tortilla’s over twee met bakpapier beklede bakplaten.
Bestrijk dun met de gehaktsaus en bak ze ca. 7 min.
in het midden van de oven.
Beleg met de ijsbergsla en verdeel er wat knoflooksaus over.
Rol de wraps op en serveer direct.
YOUTUBE
Post Views:
662
Print This Post