Algemene gegevens:

Aantal personen: –
Bereidingstijd: – minuten
Wachttijd: – minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: – kcal
Eiwit: – gr.
Vet: – gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: – gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Ingrediënten:

1 Citroen
1 Grote braadkip (heel)
3 Eetlepels zoete boter
– ongezout
3-4 Takjes verse Salie
– fijn gehakt
3-4 Takjes verse Tijm
– fijn gehakt

Materiaal:


– bron: the-native-circle.com
Tip:

Pittigheid:

Falien made it:

Falien’s aanpassingen:

!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]

Bereiding:

Knijp eerst het sap van de citroen in de buikholte van de kip.
Wrijf de kip licht af met ongeveer 3 kwart van de kruiden.
Leg hier en daar een klontje boter op de kip.
Braad de kip ongeveer 1 uur op 175° C.
Bestrooi tegen het eind van de braadtijd met de rest van de kruiden.

 

Print This Post Print This Post
Category: Hoofdgerecht, Kip, Mabon, Oven, Vlees
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code