Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 495 kcal
Eiwit: 20 gr.
Vet: 27 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 42 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Ingrediënten:

4 personen:
2 el boter
1 pot sugo piccante
8 eieren
4 wraps
½ zakje koriander


1 persoon:
½ el boter
¼ pot sugo piccante
2 eieren
1 wraps
¼ zakje koriander

Materiaal:


– bron: ah.nl
Tip:

Pittigheid:

Falien made it:

Falien’s aanpassingen:

!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]

Bereiding:

In grote koekenpan 1 eetlepel boter laten smelten en
hierboven 4 eieren breken (dooier moet heel blijven).
Eieren op matig vuur ca. 7 minuten bakken,
tot dooier bijna geheel gestold is.
Spiegelei uit pan nemen en warm houden.
Zo nog een groot spiegelei bakken.
Intussen in steelpan of magnetron tomatensaus verwarmen.
Tortilla’s volgens gebruiksaanwijzing in magnetron of
droge koekenpan verwarmen.
Steeltjes van koriander verwijderen, blad fijn snijden
en door tomatensaus mengen.
Tortilla’s over vier grote borden verdelen.
Een helft van tortilla dik besmeren met warme tomatensaus.
Spiegeleieren halveren en op tomatensaus leggen.
Tortilla’s dubbel geklapt serveren.

Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>