|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Snijd de biefstuk in dunne reepjes.
Meng de biefstuk reepjes met 3 el sojasaus, 1 el sesamolie
en de knoflook en laat afgedekt 20 min. marineren.
Maak ondertussen een sausje van de rest van de sojasaus,
de rest van de sesamolie en de suiker.
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Breng ondertussen een pan water aan de kook
en kook de asperge broccoli 1 min.
Giet af en laat uitlekken.
Verhit 1 el zonnebloemolie in een wok of hapjespan
en bak het vlees 2 min.
Schep het uit de pan en houd apart.
Verhit de rest van de olie en bak de courgette en de ui 3 min.
Voeg de asperge broccoli, het vlees en het sausje
toe en warm alles even door.
Schep de noedels erdoor.
Breng eventueel op smaak met nog wat sojasaus
en flink wat peper.