Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten
Hoofdgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 631 kcal
Eiwit: 41 gr.
Vet: 52 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 2 gr. |
Ingrediënten:
peper en zout
400 g champignons
400 g varkenshaas
vloeibare boter
1 duobak aardappelschijfjes
1 pot aardappel anders Bacon-ui
1 zakje rauwkostsalade
200 x spekreepjes
2 tl gedroogde rozemarijn
75 g geraspte kaas |
Materiaal:
– |
TIP:
Lekker met Rooiwijn. |
AirFryer:
– |
Faliens aanpassingen:
– |
|
!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de spekreepjes krokant
en voeg hierbij de champignons bij. Laat even meebakken.
Meng vervolgens door de aardappelschijfjes en
bestrooi met Roosmarijn.
Schep in een ovenschaal en bedek met de aardappel anders.
Strooi de geraspte kaas erover en bak in de oven goudbruin en gaar.
Serveer in de schaal
Bak in de tussentijd de varkenshaas in boter goudbruin en net gaar.
Snijd de plakjes en leg op de borden.
De braadjus afblussen met een scheutje wat en over
de varkenshaas gieten.
Schep hier wat aardappel anders bij en de frisse rauwkostsalade.
Post Views:
1,021
Print This Post