Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
VegetarischHoofdgerecht

Voedingswaarde:

Energie: 310 kcal
Eiwit: 20 gr.
Vet: 28 gr.
Koolhydraten: 69 gr.

Ingrediënten:

350 g macaroni grande
600 g bloemkoolroosjes
2 el olijfolie
2 tenen knoflook, geperst
125 ml créme fraîche
1 el verse basilicum, gesneden
100 g geraspte oude kaas

Materiaal:


bron: ah.nl
TIP:

Deze pasta is ook erg lekker met broccoliroosjes.
Dit zorgt bovendien voor een kleurrijk effect.

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

1.
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af.
Kook de bloemkoolroosjes in weinig water met zout 2-3 min.
Giet af en laat goed uitlekken.

2.
Verhit de olie in een wok.
Bak de bloemkoolroosjes al omscheppend in 3-4 min. knapperig gaar.
Voeg de knoflook, créme fraîche, het basilicum en peper en zout toe.

3.
Schep de pasta met de helft van de kaas door de bloemkool e
n verwarm het geheel nog 1 min.
Verdeel de pasta over 4 kommen of diepe borden
en bestrooi met de rest van de kaas


Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>