Algemene gegevens:
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Bijgerecht |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 140 kcal
Koolhydraten: 5 gr.
– waarvan suikers: – gr.
Natrium: – mg.
Eiwit: 5 gr.
Vet: 11 gr.
– waarvan verzadigd: 0 gr.
Vezels: – gr. |
Ingrediënten:
4 personen:
600 gr. broccoli
3 eetlepels olie
½ eetlepel kerriepoeder
1 mespunt chilipoeder
2 uien |
Ingrediënten:
1 persoon:
150 gr. broccoli
¾ eetlepels olie
¼ eetlepel kerriepoeder
¼ mespunt chilipoeder
½ uien |
|
!! Not Rated Yet !!
Bereiding:
Snijd 600 gr. broccoli in roosjes.
Schil de stronk en snijd in blokjes.
Kook in 3-4 minuten beetgaar.
Verwarm 3 eetlepel olie in de wok en roer er ½ eetlepel
kerriepoeder en 1 mespunt chilipoeder door.
Roerbak 2 uien in partjes 2-3 minuten.
Giet de broccoli af.
Roerbak deze 2 minuten en breng op smaak met zout
Post Views:
1,848
Print This Post