[Rating:2.5/6]
DE gehaktdagschotel mix voor bloemkool BESTAAT NIET MEER.
was in ieder geval niet aan te komen.
Bereiding:
1.
Aardappels schillen, halveren, wassen en in ca. 15 minuten gaarkoken.
Bloemkool in roosjes snijden, ca. 5 minuten koken in weinig water en afgieten.
Paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
Champignons schoonborstelen en in vieren snijden.
In hapjespan gehakt in ca. 5 minuten rul bakken.
Paprika en champignons ca. 2 minuten meebakken.
Mix mengen met 400 ml water, door vlees roeren en aan de kook brengen.
Bloemkool door vleesmengsel scheppen en weer aan de kook brengen.
Geheel ca. 2 minuten zachtjes laten koken.
Bloemkool-gehaktschotel serveren met gekookte aardappels.
heb hem geprobeerd te maken, maar ben met een ander pakje uitgekome. Omdat bij AH ze me als een debiel aankijken als ik om hun dagschotel vroeg. Dus ovenschotel ding meegenomen.
Ziet er dus heel anders uit.
Maar is wel lekker