Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 10 minuten

Bijgerecht / BBQ

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 290 kcal
Eiwit: 16 gr.
Vet:35 gr.
– waarvan verzadigd: 0 gr.
Koolhydraten: 0 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Ingrediënten:

4 jakobs mosselen
2 tonijnsteaks
– gehalveerd
200 gr zalmhaajses
– in 4 stukken
8 reuze schampi’s
– ontdooid en gepeld
1.5 citroen
– geperst
2 eetlepels olijfolie
met knoflook aroma
en chilipeper

Materiaal:

Metalen spiesen
Barbecue

Mixed vis­grill
– bron: ah.nl –
TIP:

Lekker met, groene salade en stokbrood of
Franse frietjes.

AirFryer:

Actifry:

Halogeen oven:

Falien’s aanpassingen:

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

In kom jakobs mosselen, tonijn, zalm, garnalen
met zout, peper en citroensap vermengen
en 5 à 10 min. marineren.

Alles laten uitlekken en jakobs mosselen,
tonijn, zalm en garnalen op pennen steken.
Spiesen royaal met olie bestrijken en op goed
ingevet rooster aan elke kant 3 à 4 min. grillen.

 

Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.