Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Vooraf te bereiden
Vegetarisch
Saus / Dressing

Voedingswaarde:

Energie: 305 kcal
Eiwit: 3 gr.
Vet: 30 gr.
Koolhydraten: 4 gr.

Ingrediënten:

1 el olijfolie
1 kleine ui, gesnipperd
250 g champignons
1 teen knoflook, fijngesneden
250 ml slagroom
1 el Dijon mosterd

Materiaal:


bron: ah.nl
TIP:

U kunt de stroganoffsaus 1 dag van tevoren bereiden.
Verwarm de saus vlak voor serveren in een steelpan al roerend op laag vuur in 5 min.

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

1.
Verhit de olie in een hapjespan, fruit de ui 3 min.
Snijd ondertussen de champignons in plakjes.
Voeg de knoflook en champignons toe en bak 5 min. op middelhoog vuur.

2.
Voeg de slagroom en peper en zout toe.
Laat 5 min. zachtjes koken.
Voeg de mosterd toe en warm nog 2 min. door.
Lekker met biefstuk of een tartaartje met frites.


Print This Post Print This Post
Category: Sauzen, Vegetarisch
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.