Algemene gegevens:

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 20 minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 965 kcal
Eiwit: 41 gr.
Vet: 53 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 81 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Ingrediënten:

300 gr spaghetti
4 braadworsten
2 eetlepels olijfolie
250 ml slagroom
450 gr tuinerwten
1 zakje gemalen kaas
– goudse belegen 48+

Materiaal:

Room­spa­ghet­ti met run­der­bal­le­tjes en tui­n­erw­ten
– bron: ah.nl –
TIP:

AirFryer:

Actifry:

Halogeen oven:

Faliens aanpassingen:

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen
op de verpakking beetgaar.

Snijd de worsten open en haal het vlees eruit.
Draai er met natte handen balletjes van
ter grootte van een walnoot.

Verhit de olie in een koekenpan en bak
de balletjes in 4 min. gaar.

Verwarm de slagroom in een pan en
voeg de tuinerwten toe.
Kook 3 min. op laag vuur met een deksel
op de pan tot de erwten gaar zijn.
Breng op smaak met peper en zout.

Giet de pasta af en schep de saus erover.
Verdeel over 4 kommen en leg de balletjes erop.
Bestrooi met de kaas.

Print This Post Print This Post
Category: Bakken, Braadworst, Pasta
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.