Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 615 kcal
Eiwit: 31 gr.
Vet: 19 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 91 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Ingrediënten:

3oo gr pandanrijst
400 gr tomatenblokjes
2 rode paprika’s
4 eetlepels olijfolie
500 gr reuzen garnalen
1 theelepel chilipeper
450 gr tuinerwten
125 ml zure room

Materiaal:

Rijst­scho­tel met gar­na­len
– bron: ah.nl –
TIP:

EXTRA:

Falien’s aanpassingen:

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Rijst met tomatenblokjes, zout en 200 ml water aan
de kook brengen en in 15 min. gaar koken.
Paprika’s schoonmaken en in blokjes snijden.
In braadpan olie verhitten. Paprika 3 min. bakken.
Garnalen toevoegen en bakken tot ze roze kleuren.
Garnalen bestrooien met grootste deel chili.
Tuinerwten volgens gebruiksaanwijzing
in magnetron bereiden.
Room met zout en rest van chili naar smaak losroeren.
Garnalen met paprika door rijst scheppen.
Rijstschotel met zout op smaak brengen en
met erwtjes en zure room serveren.

 

Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.