Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Vegetarisch

Bijgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 305 kcal
Eiwit: 8 gr.
Vet: 12 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 40 gr.

Ingrediënten:

1 kg aardappelen vastkokend
1 el olijfolie
250gr champignons, kwarten1 teen knoflook, fijngesneden
125gr zuivelspread bieslook light
25gr bieslook, fijngesneden

Materiaal:

pureestamper

Pu­ree met cham­pig­nons
bron: ah.nl
TIP:

AirFryer:

Faliens aanpassingen:

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Schil de aardappelen en snijd ze in stukken.
Kook ze in 25 min. in water met zout gaar.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de
champignons en knoflook 5 min.
Voeg de zuivelspread toe en laat al omscheppend smelten.
Giet de aardappelen af.
Stamp met de pureestamper tot een grove puree.
Schep de champignons, roomkaas en bieslook erdoor en
breng op smaak met peper en zout.
Lekker met Hollandse gehaktballetjes en broccoli.

Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.