Algemene gegevens:

Aantal personen:
Bereidingstijd: 20 minutenHoofdgerecht

Voedingswaarde:

Energie: 790 kcal
Eiwit: 36 gr.
Vet: 44 gr.
Koolhydraten: 61 gr.

Ingrediënten:

300 g volkoren penne
1 bloemkool in roosjes
3 el olijfolie
4 braadworsten in stukjes
75 g boerenkaas, oud 48+
400 g tomatenblokjes
4 el zwarte olijven
– in plakjes gesneden

Materiaal:


bron: ah.nl
TIP:

Not Rated Yet

Bereiding:

1.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Voeg halverwege de bloemkool toe.
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de braadworst in ca. 6 min. gaar.
Rasp ondertussen de kaas en verwarm de tomatenblokjes in een steelpan.
Giet de pasta en de bloemkool af en voeg de rest van de olie toe.
Verdeel de pasta en de bloemkool over 4 borden.
Verdeel het vlees en de tomaten erover.
Bestrooi met de kaas en garneer met de olijven


Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.