Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minutenHoofdgerecht

Voedingswaarde:

Energie: 345 kcal
Eiwit: 22 gr.
Vet: 13 gr.
Koolhydraten: 0 gr.

Ingrediënten:

1 zakje aardappelen  kriel
1 kipfilets
2 eetlepel olijfolie
2 x 300 g broccoli
– in roosjes
1 zakje kaassaus
2 tomaten
1 bakje basilicum
– fijngesneden

Materiaal:

– 


bron: ah.nl
TIP:

Bereiding:

1.
Kook de krieltjes in de schil in 15 min. gaar.
Giet af en laat 5 min. uitdampen in de pan.

2.
Halveer ondertussen de kipfilets in de lengte en bestrooi met peper en zout.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip in 15 min. bruin en gaar.

3.
Kook de broccoli in 6 min. beetgaar.
Bereid ondertussen de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de tomaten in kwarten en verwijder de zaden.
Snijd het vruchtvlees in blokjes.
Voeg het basilicum en de tomaat toe aan de kaassaus.

4.
Verdeel de krieltjes, broccoli en kip over 4 borden en schep de kaassaus over de kip en groente.


Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. falien schreef:

    Gemaakt, alleen had geen kaassaus dus heb er groente saus bij gedaan. En bij op de kip ook wat paprikapoeder en knoflook.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.