Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Vegetarisch

Bijgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 255 kcal
Eiwit: 4 gr.
Vet: 11 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 35 gr.

Ingrediënten:

700gr krieltjes
3 el olie
2 tl kerriepoeder
1 teen knoflook, fijngesneden
3 bos uien, in ringen

Materiaal:

Ker­rie­kriel­tjes
bron: ah.nl
TIP:

AirFryer:

Faliens aanpassingen:

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Kook de krieltjes 5 min. in ruim water met wat zout.
Giet af.
Verhit de olie in een wok en bak de krieltjes en het
kerriepoeder 6 min.
Voeg de knoflook toe en bak nog 2 min. mee.
Breng op smaak met peper en zout.
Bestrooi met de bosui. Lekker met gevulde gehaktballen
en sperziebonen met geitenkaas.

 

Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.