Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten
Wachttijd: 20Hoofdgerecht

Voedingswaarde:

Energie: 660 kcal
Eiwit: 35 gr.
Vet: 29 gr.
Koolhydraten: 62 gr.

Ingrediënten:

300 gr kalkoenfilet
5 eetlepels olijfolie
2 rode paprika’s
– in reepjes
1 pot sugo basilico
1 zakje mozzarella
300 gr spaghetti
1 eetlepel azijn
1 kropsla
– bladeren gescheurd
4 cocktail prikkers

Materiaal:

Ovenschaal 20 x 30
– ingevet


bron: allerhande kaartje
TIP:

Serveer met verse blaadjes Basilicum.

Not Rated Yet

Bereiding:

1.
Verwarm de oven voor 0p 200C.
Leg elk stuk vlees tussen 2 vellen vershoudfolie en
sla het met een koekenpan zo plat mogelijk.
Verhit 2 eetlepels olie in de koekenpan.
Bak de paprika 5 min. en verdeel over de filet.
Rol op en zet vast met een cocktailprikker.
Bestrooi met peper en zout.
Verhit 1 eetlepel olie en bak de kalkoenrolletjes in 2 min. rondom bruin.
Schenk de pastasaus in de ovenschaal en leg de rolletjes erin.
Verdeel de mozzarella erover en bak in het midden van de
oven in ca. 20 min. gaar.

2.
Kook ondertussen de spaghetti volgend de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Klop een dressing van de azijn, de rest van de olie en peper
en zout en meng deze door de sla.

3.
Verdeel de spaghetti met de kalkoenrolletjes en tomatensaus over 4 diepe borden.
Serveer met de salade.


Print This Post Print This Post
Category: Hoofdgerecht, Oven, Pasta
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.