Algemene gegevens:

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 10 minuten

Voedingswaarde:

Energie: 290 kcal
Eiwit: 1 gr.
Vet: 22 gr.
Koolhydraten: 3 gr.

Ingrediënten:

1 bekertje slagroom (125 ml)
2 kopjes koffie
1 tl bruine basterdsuiker
60 ml whiskey

Materiaal:

hittebestendige glazen
– Irish coffee glazen


bron: ah.nl
TIP:

Bereiding:

1.
Klop de slagroom met een mixer lobbig, maar niet stijf.
Zet de 2 kopjes koffie.
Schep de basterdsuiker in de 2 hittebestendige glazen.
Verwarm de whiskey in een steelpan op laag vuur en voeg toe.
Roer even door en vul aan met de koffie tot ca. 1,1/2 cm
onder de rand van het glas.
Schep voorzichtig de room erop.
Serveer direct.


Print This Post Print This Post
Category: Drankjes, Snel
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.