| 
| Algemene gegevens: Aantal personen: 2Bereidingstijd: 10 minuten
 Borrel | Voedingswaarde 1 portie: Energie: 290 kcalKoolhydraten: 3 gr.
 – waarvan suikers: – gr.
 Natrium: – mg.
 Eiwit: 1 gr.
 Vet: 22 gr.
 – waarvan verzadigd: 0 gr.
 Vezels: – gr.
 |  
| Materiaal: 
 Hittebestendige glazen
 – Irish coffee glazen
 |  
| Ingrediënten: 2 personen:125 ml. slagroom
 2 kopjes koffie
 1 tl. bruine basterdsuiker
 60 ml. whiskey
 | Ingrediënten: 1 persoon:63 ml. slagroom
 1 kopjes koffie
 ½ tl. bruine basterdsuiker
 30 ml. whiskey
 |  | 
!! Not Rated Yet !!
Bereiding:
Klop de slagroom met een mixer, maar niet stijf.
Zet de 2 kopjes koffie.
Schep de basterdsuiker in de 2 hittebestendige glazen.
Verwarm de whiskey in een steelpan op laag vuur en voeg toe.
Roer even door en vul aan met de koffie tot ca. 1 1/2 cm
onder de rand van het glas.
Schep voorzichtig de room erop.
Serveer direct.
 
 
				
				Post Views:
				3,208
			
 Print This Post
 Print This Post