Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 35 minuten
Wachttijd: 25 minutenBijgerecht

Voedingswaarde:

Energie: 280 kcal
Eiwit: 11 gr.
Vet: 2 gr.
Koolhydraten: 50 gr.

Ingrediënten:

800 g aardappelen
1 bloemkool, in roosjes
2 rode uien, in parten
1 el kurkuma
2 el komijnzaadjes
200 g kookyoghurt
15 g koriander alleen blaadjes

Materiaal:

ovenschaal, ingevet


bron: ah.nl
TIP:

Not Rated Yet

Bereiding:

1.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Schil de aardappelen en snijd ze in vieren.
Breng een pan met een laag water aan de kook en kook de aardappelen samen met de bloemkoolroosjes 10 min.
Giet af en doe in de ovenschaal.

2.
Meng de ui door de aardappelen en bloemkool.
Roer de kurkuma en het komijnzaad door de kookyoghurt.
Breng de yoghurt op smaak met peper en zout.
Schenk het mengsel over de groenten.
Bak ca. 25 min. in de oven.

3.
Bestrooi vlak voor serveren met de koriander.
Lekker met een hamburger.


Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.