Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 25 minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 600 kcal
Eiwit: 28 gr.
Vet: 34 gr.
– waarvan verzadigd: 0 gr.
Koolhydraten: 44 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Ingrediënten:

1 Bloemkool
2 eetlepels olijfolie
2 uien
2 theelepels kerriepoeder
300 gr. pangasius filets
70 gr. aardappelschijfjes
100 gr. geraspte jonge kaas
200 gr. crème fraîche

Materiaal:

Ovenschaal

Hol­land­se vis­scho­tel
– bron: ah.nl
TIP:

De visschotel kan 1 dag van tevoren bereid worden.
Laat afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar
afgedekt in de koelkast.
Verwarm ca. 20 min. in de oven op 190 °C.

AirFryer:


Actifry:


Halogeen oven:

Faliens aanpassingen:

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd bloemkool in roosjes en kook in water
met zout in 8 min. beetgaar.
Snijd de ui in ringen.
Verhit olie in een koekenpan en fruit ui 4 min.
Snijd ondertussen de ontdooide vis in stukken.
Bestrooi met het kerriepoeder en peper en zout naar smaak.
Vet ovenschaal in met wat olie.
Verdeel bloemkool over de bodem van de ovenschaal.
Leg ui en vis ertussen en verdeel de aardappelschijfjes erover.
Meng crème fraîche met de kaas en verdeel
over de aardappelschijfjes.
Bak in de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar.


Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.