Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Wachttijd: – minuten

Bijgerecht , Saus

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 235 kcal
Eiwit: 2 gr.
Vet: 23 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 3 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Ingrediënten:

250ml slagroom
0.5 tablet groentebouillon
3 eetlepels grove mosterd
12.5gr bieslook fijngesneden

Materiaal:

Gro­ve mos­ter­droom­saus
– bron: ah.nl
TIP:

Tip Fijngesneden bieslook smaakt ook lekker door gekookte rijst.
Lekker met varkenslapjes of -rollade met gebakken aardappelen.

AirFryer:


Actifry:


Halogeen oven:

Faliens aanpassingen:

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Doe de slagroom in een steelpan samen met het 0.5 bouillontablet.
Breng aan de kook en laat 5 min. inkoken op middelhoog vuur.
Voeg de mosterd toe en warm 3 min. mee.
Roer de bieslook erdoor en serveer.
U kunt de grove mosterd roomsaus 1 dag van tevoren bereiden.
Verwarm de saus vlak voor serveren in een
steelpan al roerend op laag vuur in 5 min.


Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.