Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 10Bijgerecht

Voedingswaarde:

Energie: 140 kcal
Eiwit: 1 gr.
Vet: 11 gr.
Koolhydraten: 9 gr.

Ingrediënten:

1 bos peen
1 theelepel karwijzaad
50 gr. boter
1 eetlepel honing

Materiaal:

Bakplaat
– bekleed met bakpapier


bron: ah.nl
TIP:

Not rated yet

Bereiding:

1.
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Schil de wortels, maar laat wat groen zitten.
Kook ze in water met zout 3 min.
Giet de wortels af en meng ze met de karwijzaad en boter.
Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bestrooi met peper en zout en besprenkel met honing.
Zet de wortels ca. 10 min. in de oven.
Schep een keer om en serveer.


Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.