Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minutenHoofdgerecht

Voedingswaarde:

Energie: 520 kcal
Eiwit: 23 gr.
Vet: 25 gr.
Koolhydraten: 54 gr.

Ingrediënten:

750 g aardappels1/2 bos bospeen
350 g bloemkool-broccoli
50 g boter
300 g hele schollen
1 limoen
25 g verse bieslook
125 ml crème fraîche (light)

Materiaal:


bron: ah.nl
TIP:

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

1.
Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in 20 min. gaarkoken.
Bospeen schoonmaken en in stukjes snijden.
Bospeen, broccoli en bloemkool in 8 min. gaarkoken.
In koekenpan boter verhitten en scholfilets volgens gebruiksaanwijzing gaarbakken.
Limoen halveren, ene helft in plakjes snijden en andere helft uitpersen.
Bieslook fijnknippen.
In kleine pan crème fraîche verwarmen.
Crème fraîche met limoensap, zout en peper op smaak brengen en op het laatst bieslook erdoor roeren.
Schol met aardappels, groenten en saus serveren en met limoenplakjes garneren.


Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.