Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
Wachttijd: – minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 441 kcal
Eiwit: 21 gr.
Vet: 21 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 42 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Ingrediënten:

Ciabattabrood
6 eetlepels tomaten ketchup
1 eetlepel Italiaanse kruiden
1 bakje cherry tomaatjes
100 gr salami , dikke plakken
– of – 100 gr salami reepjes
150 gr licht belegen kaas

Materiaal:

Ciabatta-pizzas
– bron: boodschappen.nl
TIP:

AirFryer:


Actifry:


Halogeen oven:

 

Faliens aanpassingen:

–  1 bakje cherry tomaatjes
:  Lust gewoon echt geen cherry tomaatjes

+  champinions
+  zalm of tonijn

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Snijd het brood overlangs in de lengte door.
Verdeel het daarna in vierkanten.
Besmeer deze met tomatenketchup en strooi
de Italiaanse kruiden erover.
Halveer de kerstomaatjes en snijd de salami in smalle reepjes.
Verdeel de tomaatjes en de salami over het ciabatta brood.
Leg de plakken kaas erop en zet de pizza’s onder
de grill totdat de kaas gesmolten is.

 

Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.