Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten

Bijgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 135 kcal
Eiwit: 4 gr.
Vet: 11 gr.
– waarvan verzadigd: 0 gr.
Koolhydraten: 5 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Ingrediënten:

4 personen:
300 gr. bloemkool
– in roosjes
300 gr. broccoli
– in roosjes
3 eetlepels olijfolie
– extra vierge
2 eetlepel Italiaanse
kruidenmix


1 persoon:
300 gr. bloemkool
– in roosjes
300 gr. broccoli
– in roosjes
3 eetlepels olijfolie
– extra vierge
2 eetlepel Italiaanse
kruidenmix

Materiaal:


– bron: ah.nl –
(bestaat niet meer op allerhande)
Tip:

Pittigheid:

Niet bekend

Falien made it ?:

Falien’s aanpassingen:

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Kook de bloemkool roosjes in 5 min. beetgaar.
Voeg na 1 min. de broccoliroosjes toe.
Giet af en schud om met de olie en de
Italiaanse kruidenmix.
Breng op smaak met peper en zout.

 

Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.