Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minutenHoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 720 kcal
Eiwit: 31 gr.
Vet: 48 gr.
Koolhydraten: 41 gr.

Ingrediënten:

600 g aardappelpartjes
2 el olijfolie
4 braadworst
1 bloemkool, in roosjes
1 ui, fijngesnipperd
125 g kastanje champignons
125 g kookroom light
1 el verse dille, fijngesneden

Materiaal:


bron: ah.nl
TIP:

Bestrooi de bloemkoolroosjes met een milde paprikapoeder.

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

1.
Bereid de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de
verpakking in de koekenpan of oven.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de braadworsten
in 12-14 min. bruin en gaar.
Kook de bloemkool in 8 min. beetgaar.

2.
Neem het vlees uit de pan en houd warm onder
een deksel of aluminiumfolie.
Fruit de ui 1 min. in het bakvet.
Voeg de champignons toe en bak 2-3 min.
Schenk de kookroom erbij.
Voeg de dille toe en verwarm de saus nog 1-2 min.
Breng op smaak met peper en zout.

3.
Leg de braadworsten op 4 borden en schep
er de champignon-dillesaus over.
Leg er de aardappelpartjes bij en serveer met de bloemkoolroosjes.


Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.