Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten
VegetarischHoofdgerecht

Voedingswaarde:

Energie: 460 kcal
Eiwit: 18 gr.
Vet: 28 gr.
Koolhydraten: 35 gr.

Ingrediënten:

2 eetlepels zonnebloemolie
2 grote vastkokende aardappels
– in blokjes
2 eetlepels milde currypasta
1 rode paprika
– in blokjes
1 bloemkool
– in roosjes
100 ml kokosmelk
6 eieren
– hardgekookt
100 ml yoghurt (mager)
15 g verse koriander

Materiaal:


bron: ah.nl
TIP:

Bereiding:

1.
In braadpan olie verhitten en aardappel 4 min. bakken.
Currypasta erdoor roeren en 1 min. meebakken.
Paprika, aardappel en bloemkool erdoor scheppen.
Kokosmelk en 200 ml water erbij schenken en geheel aan de kook brengen.
Curry 15 min. zachtjes laten doorkoken, af en toe roeren.
Eieren pellen en halveren.
Eieren laatste 2 min. met curry meewarmen.
Yoghurt op smaak brengen met zout en peper en van vuur af door curry roeren.
Curry met koriander bestrooien.
Lekker met basmatirijst.


Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.