Bij alle producten de AirFryer minimaal
3 minuten voorverwarmen.
( tenzij die daarvoor al gebruikt is en al voorverwarmd is )
Mora Snack tijden !
Bitterbal – Bevroren:
Bereidingstijd : 7 minuten
Maximaal : 12 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omschudden.
Carrero – Bevroren
Bereidingstijd : 9 minuten
Maximaal : 2 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omdraaien.
Kip Corn – Bevroren:
Bereidingstijd : 8 minuten
Maximaal : 4 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omschudden.
Kip vinger – Bevroren:
Bereidingstijd : 5 minuten
Maximaal : 15 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omschudden.
Mini Kipcorn – Bevroren:
Bereidingstijd : 6 minuten
Maximaal : 14 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omschudden.
Rundvlees Kroket – Bevroren:
Bereidingstijd : 11 minuten
Maximaal : 4 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omschudden.
Chicken Burger – Bevroren:
Bereidingstijd : 6 minuten
Maximaal : 3 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omschudden.
Kroket Burger – Bevroren:
Bereidingstijd : 8 minuten
Maximaal : 4 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omschudden.
Frikandel – Bevroren:
Bereidingstijd : 8 minuten
Maximaal : 4 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omschudden.
Viandel – Bevroren:
Bereidingstijd : 8 minuten
Maximaal : 4 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omschudden.
Pikanto – Bevroren:
Bereidingstijd : 8 minuten
Maximaal : 4 stuks tegelijk
Graden : 200
Halverwege omschudden.
OVERIGE Snack tijden !
Vlammetjes – Topking – Bevroren:
Bereidingstijd : 4 minuten
Maximaal : 10 stuks tegelijk
Graden : 200
Iets insmeren met vloeibaar frituurvet, aangezien ze
officieel niet voor de oven zijn.
Halverwege omschudden.
Volgens blad van de AirFryer van Inventum!
Dunne bevroren frites :
Bereidingstijd : 14 – 27 minuten
Maximaal : 300 – 700 gram per keer
Graden : 200°C
Olie toevoegen : 0.5 eetlepel
3x omschudden.
Dikke bevroren frites :
Bereidingstijd : 16 – 30 minuten
Maximaal : 300 – 700 gram per keer
Graden : 200°C
Olie toevoegen : 0.5 eetlepel
3x omschudden.
Vers – home made – frites :
Bereidingstijd : 18 – 32 minuten
Maximaal : 300 – 800 gram per keer
Graden : 200°C
Olie toevoegen : 1 eetlepel
3x omschudden.
Vers – home made – aardappel partjes :
Bereidingstijd : 14 – 28 minuten
Maximaal : 300 – 800 gram per keer
Graden : 180°C
Olie toevoegen : 1 eetlepel
3x omschudden.
Vers – home made – aardappel blokjes :
Bereidingstijd : 12 – 22 minuten
Maximaal : 200 – 600 gram per keer
Graden : 180°C
Olie toevoegen : 1 eetlepel
3x omschudden.
Rosti :
Bereidingstijd : 10 – 20 minuten
Maximaal : 100 – 250 gram per keer
Graden : 180°C
Aardappelgratin :
Bereidingstijd : 12 – 22 minuten
Maximaal : 200 – 500 gram per keer
Graden : 200°C
Biefstuk :
Bereidingstijd : 8 – 12 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 180°C
1x omdraaien
Karbonades :
Bereidingstijd : 10 – 14 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 180°C
1x omdraaien
Hamburgers :
Bereidingstijd : 7 – 14 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 180°C
1x omdraaien
Drumsticks :
Bereidingstijd : 18 – 22 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 180°C
1x omdraaien
Kipfilet :
Bereidingstijd : 10 – 15 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 180°C
1x omdraaien
Loempia :
Bereidingstijd : 8 – 10 minuten
Maximaal : 100 – 400 gram per keer
Graden : 200°C
Olie toevoegen : 0.5 eetlepel
1x omdraaien
Kipnugget – bevroren :
Bereidingstijd : 6 – 10 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 200°C
Olie toevoegen : 0.5 eetlepel
3x omschudden
Vissticks – bevroren :
Bereidingstijd : 6 – 10 minuten
Maximaal : 100 – 400 gram per keer
Graden : 200°C
1x omdraaien
Saucijzenbroodjes :
Bereidingstijd : 13 – 15 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 200°C
Gepaneerde kaassnachs – bevroren :
Bereidingstijd : 8 – 10 minuten
Maximaal : 100 – 400 gram per keer
Graden : 180°C
1x omdraaien
Gevulde groenten :
Bereidingstijd : 8 – 12 minuten
Maximaal : 100 – 400 gram per keer
Graden : 180°C
Volgens blad van de AirFryer van Philips!
Dunne bevroren frites :
Bereidingstijd : 12 – 16 minuten
Maximaal : 300 – 700 gram per keer
Graden : 200°C
Halverwege omschudden.
Dikke bevroren frites :
Bereidingstijd : 12 – 20 minuten
Maximaal : 300 – 700 gram per keer
Graden : 200°C
Halverwege omschudden.
Verse – home made – frites :
Bereidingstijd : 18 – 25 minuten
Maximaal : 300 – 800 gram per keer
Graden : 180°C
Halverwege omschudden.
Week voor 30 minuten ( om acrylamidegehalte te verlagen )
en voeg na drogen 1/2 eetlepel olie toe.
Aardappel partjes :
Bereidingstijd : 18 – 22 minuten
Maximaal : 300 – 800 gram per keer
Graden : 180°C
Halverwege omschudden.
Week voor 30 minuten ( om acrylamidegehalte te verlagen )
en voeg na drogen 1/2 eetlepel olie toe.
Aardappel blokjes :
Bereidingstijd : 12 – 18 minuten
Maximaal : 300 – 750 gram per keer
Graden : 180°C
Halverwege omschudden.
Week voor 30 minuten ( om acrylamidegehalte te verlagen )
en voeg na drogen 1/2 eetlepel olie toe.
Loempia’s :
Bereidingstijd : 8 -10 minuten
Maximaal : 100 – 400 gram per keer
Graden : 200°C
Halverwege omschudden.
Gebruik producten die in de oven bereid kunnen worden.
Kip Nuggets :
Bereidingstijd : 6 – 10 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 200°C
Halverwege omschudden.
Gebruik producten die in de oven bereid kunnen worden.
Vis Sticks :
Bereidingstijd : 6 – 10 minuten
Maximaal : 100 – 400 gram per keer
Graden : 200°C
Gebruik producten die in de oven bereid kunnen worden.
Vis Vingers :
Bereidingstijd : 6 – 10 minuten
Maximaal : 100 – 400 gram per keer
Graden : 200°C
Gebruik producten die in de oven bereid kunnen worden.
Biefstuk :
Bereidingstijd : 8 – 10 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 180°C
Karbonades :
Bereidingstijd : 10 – 14 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 180°C
Hamburger :
Bereidingstijd : 7 – 14 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 180°C
Schnitzel :
Bereidingstijd : 13 – 15 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 200°C
Cordon Blue :
Bereidingstijd : 13 – 15 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 200°C
Saucijzenbroodje / Worstenbroodje :
Bereidingstijd : 13 – 15 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 200°C
Drumsticks :
Bereidingstijd : 18 – 22 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 180°C
Kipfilet :
Bereidingstijd : 10 – 15 minuten
Maximaal : 100 – 500 gram per keer
Graden : 180°C