Algemene gegevens:
Aantal personen: –
Bereidingstijd: 15 minutenSaus / Dressing |
Voedingswaarde Per Stuk:
Energie: 340 kcal
Eiwit: 4 gr.
Vet: 34 gr.
Koolhydraten: 5 gr. |
Ingrediënten:
3 teentjes knoflook
1 sneetje (oud) witbrood
1/4 theelepel zout
65 g blanke amandelen
1 dl olijfolie (extra vierge)
1 1/2 eetlepel witte-wijnazijn
enkele druppels citroensap
peper
snufje suiker |
Materiaal:
Vijzel |
bron: ah.nl |
|
!! Not Rated Yet !!
Bereiding:
1.
Knoflook pellen en fijn snipperen.
Korstjes van brood snijden, brood onderdompelen in water en uitknijpen.
Amandelen fijn hakken.
In vijzel knoflook met zout tot gladde saus stampen.
In gedeelten brood en amandelen toevoegen en fijnstampen.
Olie scheutje voor scheutje toevoegen en geheel tot homogene massa mengen.
Op smaak brengen met azijn, citroen, peper en suiker.
Post Views:
1,849
Print This Post