Algemene gegevens:
Aantal personen: –
Bereidingstijd: 15 minuten
Ontbijt, Lunch, Brunch |
Voedingswaarde 1 portie:
Energie: 325 kcal
Koolhydraten: 24 gr.
– waarvan suikers: – gr.
Natrium: – mg.
Eiwit: 19 gr.
Vet: 17 gr.
– waarvan verzadigd: 0 gr.
Vezels: – gr. |
Ingrediënten:
4 personen:
6 eierem
6 el. slagroom
1 el. Boter
2 bosuitjes
100 gr. garnalen
4 shoarmabroodjes
1 bakje tuinkers |
Ingrediënten:
1 persoon:
–
|
|
!! Not Rated Yet !!
Bereiding:
In kom eieren loskloppen met slagroom en zout en
peper naar smaak.
In koekenpan met dikke bodem boter smelten.
Eimengsel in pan schenken en op laag vuur al roerend
met houten spatel verwarmen, tot ei begint te stollen.
Bosuitjes en garnalen erdoor scheppen en geheel nog 1-2 min.
bakken tot roerei redelijk stevig is, maar nog wel glanst.
Intussen in broodrooster broodjes roosteren.
Tuinkers losknippen.
Broodjes halveren en iets openduwen.
Driekwart van tuinkers over halve broodjes verdelen
en roerei erin scheppen.
Garneren met toefje tuinkers.
Post Views:
106
Print This Post