[Rating:6/6]
Bereiding:
1.
Kook de spruiten in water met zout in ca. 8 min. beetgaar.
2.
Snijd de worsten open en haal het vlees eruit.
Draai balletjes ter grootte van spruiten.
3.
Verhit een koekenpan of wok en bak de spekblokjes in ca. 5 min. knapperig.
Voeg de ui en de knoflook toe en bak 2 min. mee.
Voeg de balletjes vlees toe en bak in ca. 6 min. gaar.
4.
Giet ondertussen de spruiten af en voeg toe aan de pan.
Doe de champignons en de paprika erbij en breng op smaak met peper en zout.
5.
Roerbak nog 2 min. en verdeel over 4 borden.
Lekker met aardappelpuree.
Print This Post



Heb het vandaag gemaakt, alleen geen paprika en ui erin. Heb er wel kleine blokje aardappel bij gedaan. En paprika poeder.
Nou was heerlijk !!